• Melis Danişmend

    Solo albümüyle beğeni toplayan Melis Danişmend Ankara'daydı [...]

  • Mabel Matiz

    Matizm ağır adımlarla ilerliyor [...]

  • The King Is Dead

    Indie folk grubu The Decemberists'in son albümü [...]

  • Cam

    Beğenilen tiyatro oyunu Ankara'daydı [...]

  • Odtu

    12. Sanat Festivali [...]

  • Ankara Film Festivali

    17-27 Mart'ta [...]

  • Can Bonomo

    İlk albümü Meczup ile dikkatleri çekmeyi başardı [...]

  • The King's Speech

    Bu senenin en çok ses getiren filmlerinden Zoraki Kral [...]

  • Sanctum

    James Cameron 3 boyut teknolojisi ile bu sefer başarılı olabilecek mi? [...]

  • Bruno Mars

    Doo-Woops & Hooligans albümü [...]

  • Athena

    Athena 27 Ocak'ta Ankara'daydı [...]

®

31 Mart 2011 Perşembe

Tiyatro GAGA ve AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu'ndan Cam



Levent Kazak'ın yazdığı oyun 10 Mart'ta Ankara Çayyolu Devlet Tiyatrosu'nda bizlerle buluştu. Resim atölyesinde geçen ve 5 ayrı karakterin erkek-kadın ilişkileri üzerine düşüncelerini ve eylemlerini konu alan Cam başarılı oyuncuları ile dikkatleri üstüne çekiyor.

23 Mart 2011 Çarşamba

ODTÜ 12. Sanat Festivali



Bu sene 12.si düzenlenen ODTÜ Sanat Festivali 25 Mart- 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleşiyor. 1 ay boyunca Kültür ve Kongre Merkezi’nde Resim - Heykel - Seramik - Baskı dallarından 92 sanatçının 154 eserinin sergileneceği bu festival kapsamında, tiyatrodan konsere, film gösterimlerinden atölye çalışmalarına kadar daha birçok etkinlik bizleri bekliyor.

Uzun yıllardır, sadece ODTÜ öğrencisinin değil, tüm Ankaralı sanatseverlerin merakla beklediği bir sanat etkinliği olmayı başarabilen bu festivalin, bizce siz de bir parçası olmalısınız.
Programla ilgili bilgiyi aşağıda bulabilir, biletlere Biletix ve ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi bilet satış ofisinden ulaşabilirsiniz.

15 Mart 2011 Salı

22. Ankara Uluslararası Film Festivali



22. Ankara Uluslararası Film Festivali bu sene 17 - 27 Mart tarihlerinde olacak. Hem AFM Film Festivali (!F) hem de 2.El Kısa Film Festivali'ni izleyeceğimiz mart ayı ankaralı sinema severleri mutlu eden bir ay oldu.

5 Mart 2011 Cumartesi

R.E.M. - Überlin




R.E.M'in son albümü Collapse Into Now'ın ilk videosu görücüye çıktı....Überlin....Kişisel fikrimce uzun zamandır R.E.M. bu kadar güzel bir şarkı yapmamıştı. Klibi de Fatboy Slim'in Weapon of Choice videosundaki gibi dans eden adam konseptinde.

4 Mart 2011 Cuma

Tiyatro Kılçık'tan Terapi



Tiyatro Kılçık'ın Terapi adlı oyunu 27 Şubat'ta ilk kez Ankara'da bizlerle buluştu. Ertan Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen oyunda Cenk Tunalı ve Sinan Çalışkanoğlu kendilerinin de belirttiği üzere gülmenin en iyi tedavi yolu olduğunu düşünerek hünerlerini gösterdiler.

1 Mart 2011 Salı

Etkinlik Rehberi (Mart)

Mart ayında Ankara'lıları konserlerin yanında sahne gösterileri ve festivaller de bekliyor. Öncelikle bu sene ilk kez Ankara'da yapılacak !f Film Festivali 2-6 Mart arasında sinema severler ile buluşacak. Sinemadan devam edecek olursak daha önce gösterimleriyle ilgi toplayan 2.El Kısa Film Festivali de bu ay bizlerle buluşuyor. Konserlere baktığımızda Şebnem Ferah, Manga, Mor ve Ötesi, Murat Yılmazyıldırım, Erkan Oğur gibi isimler sahne alacaklar. 7-11 Mart arasında ODTU Rock Şenliği'nin olduğunu da hatırlatalım. Bu ayın süpriz konuğu ise post-rock müziğin sevilen isimlerinden biri God Is An Astronaut. Türkiye turnesinde İstanbul ve İzmir'in yanında Ankara'ya da uğrayacak grubu bir çok kişi merakla bekliyor. Tiyatro'da ise Levenk Kazak'ın yazdığı ve Dolunay Soysert'in en iyi kadın oyuncu ödülü aldığı oyunu "Cam", Cem Davran ve Erkan Can'ın oynadığı "Alevli Günler" ve Ferhan Şensoy'un oyunu "İşsizler Cennete Gider" bizlerle buluşuyor. Son olarak Anadolu Ateşi de bu ay Ankara'da. Ayrıntılı takvimi buradan bulabilirsiniz.